Պիցցա տապակի վրա

Բարդությունը
Հեշտ
Սնվելու կուրս
Լանչ
Ավելացվել է
9 ճ.գ
Ալյուր
4 ճ.գ
Թթվասեր
2 հատ
Ձու
4 ճ.գ
Մայոնեզ
0 Ճաշակի
Պանիր
Պիցցա տապակի վրա
  1. Ձուն, թթվասերը, ալյուրը խառնել իրար, ստացվում է ջրիկ խմոր։ Տապակը յուղել, լցնել խմորը։
  2. Խմորի վրա շարել ցանկացած միջուկ, ըստ ճաշակի (լոլիկ, երշիկ, թթու վարունգ, զեյթուն, տոմատի մածուկ և այլն), ավելացնել մայոնեզ։
  3. Վերին շերտը ծածկել քերած պանրի հաստ շերտով։ Տապակը դնել կրակին մի քանի րոպե, ապա ծածկել կափարիչով, թողնել այնքան, մինչև պանիրը հալվի։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*