Սերուցքային սոուս սնկով

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Լանչ
Ավելացվել է
300 մգ
Սերուցք (38%)
100 գրամ
Շամպինիոն
50 գրամ
Կարագ
4 ճ.գ
Բուսայուղ
1 ճ.գ
Ալյուր
1 պտղունց
Աղ
1 պտղունց
Պղպեղ (սև)
Սերուցքային սոուս սնկով

Կարելի է մատուցել մակարոնեղենի, կարտոֆիլի, ձկան և մսային ուտեստների հետ։

  1. Սունկը լվանալ , մաքրել և կտրատել մասերի։ Սոխը մանր կտրատել և տապակել բուսայուղով։
  2. Ավելացնել սունկը, տապակը փակել կափարիչով և թողնել եփվի։ Վերցնել ևս մեկ տապակ, մեջը հալեցնել կարագը և ավելացնել ալյուր, լավ խառնել։ Ավելացնել սերուցքը և շարունակել եփել մարմանդ կրակի վրա լավ խառնելով։ Չհասցնել եռման աստիճանի։
  3. Ապա վերցնել կրակից, ավելացնել սունկը սոխի հետ տապակած։ Համեմել աղով և սև պղպեղով։ Սոուսը պատրաստ է։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*