Սնկով նրբաբլիթներ

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
800 մգ
Կաթ
400 գրամ
Ալյուր
400 գրամ
Շամպինիոն
4 հատ
Ձու
50 գրամ
Կարագ
1 կապ
Կանաչ սոխ
1 թեյի գդալ
Փխրեցուցիչ
1 թեյի գդալ
Շաքարավազ
1 թեյի գդալ
Աղ
0 Ճաշակի
Բուսայուղ
Սնկով նրբաբլիթներ
  1. Շամպինիոնները կտրատել, մանրացնել կանաչ սոխը։ Սունկը և սոխը տապակել բուսայուղով, համեմել աղով։
  2. Ալյուրի կեսը խառնել աղի և փխրեցուցիչի հետ։ Ավելացնել ձուն, հարած կես կաթի և շաքարավազի հետ։ Ապա ավելացնել մնացած ալյուրը և կաթը։ Լավ հարել և թողնել հանգստանա 30 րոպե։
  3. Լավ տաքացրած և կարագով յուղած տապակի մեջ լցնել մի քիչ սունկի և սոխի խառնուրդը, ապա ավելացնել խմորը։ Տապակել նրբաբլիթները երկու կողմից, յուրաքանչյուր կողմը 1 րոպե։ Մատուցել տաք-տաք։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*