Սոուս «Սացիբելի»

Բարդությունը
Հեշտ
Սնվելու կուրս
Լանչ
Ավելացվել է
2 թեյի գդալ
Պղպեղ (կարմիր)
1 կապ
Համեմ
3 պճեղ
Սխտոր
150 մգ
Հավի արգանակ
150 մգ
Նռան հյութ
300 գրամ
Ընկույզ
1 թեյի գդալ
Զաֆրան
Սոուս «Սացիբելի»
  1. Իրար խառնել ընկույզը աղը, աղացած կարմիր պղպեղը, սխտորը, կտրատած համեմը, զաֆրանը և հավանգի մեջ ծեծել, ապա աստիճանաբար ավելացնել հավի արգանակը, անընդհատ խառնելով։ Վերջում ավելացնել նռան հյութը և լավ խառնել։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*