Տապակած իշխան բրնձի խավարտով

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
1 հատ
Սոխ
0 Ճաշակի
Բուսայուղ
0 Ճաշակի
Կարագ
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Մաղադանոս
1 հատ
Կարմիր պղպեղ
1 հատ
Կանաչ պղպեղ
1 բաժակ
Բրինձ
1 հատ
Ձուկ
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սպիտակ)
Տապակած իշխան բրնձի խավարտով
  1. Բրինձը եփել, ջրքամել: Թավայի մեջ մի փոքր բուսայուղ լցնել, մի կտոր կարագ հալեցնել: Սոխը մանր կտրատել, տապակել:
  2. Պղպեղների սերմատուփերը հեռացնել, պղպեղները կտրատել խորանարդիկներով: Սոխեռածի հետ պղպեղը նույնպես տապակել, խառնել: Ավելացնել ջրքամած բրինձը, խառնել:
  3. Մաղադանոսը կտրատել, խառնել խավարտին, կափարիչը ծածկել:
  4. Ձկան փափկամիսը փշերից առանձնացնել, համեմել աղով և սպիտակ պղպեղով: Ձիթայուղով տապակել, շուռ տալ: Երբ ձուկը երկու կողմից կեղև ստանա, ծածկել կափարիչը և շոգեխաշել, մինչև պատրաստ լինի, մոտ 10 րոպե:
  5. Մատուցվող ափսեի մեջջ լցնել բրինձը, կողքին դնել տապակած իշխանը, զարդարել կանաչիով:

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*