Տապակած ձուկ

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
2 հատ
Ձուկ
100 գրամ
Կարագ
1/2 կապ
Սամիթ
2 հատ
Լավաշ
2 ճ.գ
Բուսայուղ
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
0 Ճաշակի
Պղպեղ (կարմիր)
Տապակած ձուկ

Կարելի է պատրաստել ցանկացած ձկով։

  1. Լավ լվացած ձկները կտրել ողնաշարից այնպես, որ կտորները ամբողջովին չառանձնանան իրարից: Վրան ու մեջը աղ, սև ու կարմիր պղպեղով համեմել: Վերջում ձեռքով ողջ ձուկը պատել բուսայուղով և թողնել մի կողմում, որ համեմունքները ներծծվեն:
  2. Այնուհետև կարագը կտրատել ու սամիթի ճյուղերի հետ տեղադրել ձկան փորի մեջ: Ձկան ճեղքերի մեջ նույնպես դնել կարագի կտորներ:
  3. Վերցնել սառը տապակը, վրան փռել լավաշը, մեջը դնել ձուկը և փաթաթել: Այդպես նաև մյուսը:
  4. Եփել ջեռոցում 180 աստիճանի տակ 30-40 րոպե: Հանել և մատուցել տաք վիճակում:

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*