Տավարի լյարդով տորթ

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
500 գրամ
Տավարի լյարդ
2 հատ
Սոխ
3 հատ
Ձու
3 ճ.գ
Ալյուր
100 գրամ
Կաթ
5 ճ.գ
Պանիր (հալվող)
5 ճ.գ
Մայոնեզ
3 պճեղ
Սխտոր
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
Տավարի լյարդով տորթ
  1. Լյարդը լվանալ,հեռացնել թաղանթը, անցկացնել մսաղացով: Սոխը մաքրել, լվանալ և նույնպես անցկացնել մսաղացով: Ավելացնել աղացած լյարդի վրա և ևս մեկ անգամ անցկացնել մսաղացով:
  2. Ձուն հարել, ավելացնել ալյուրը, շարունակել հարելը մինչև համասեռ զանգված ստանալը: Ավելացնել աղացած լյարդի վրա: Ավելացնել նաև կաթ, աղ և սև պղպեղ: Բոլորը միասին լավ խառնել:
  3. Տապակի վրա բուսայուղ քսել, լավ տաքացնել և թխել շերտերը նրբաբլիթի շերտերի նման:
  4. Հալած պանիրը, մայոնեզը և սխտորը խառնել իրար: Քսել շերտերի վրա և հավաքել տորթը: Կարելի է զարդարել կանաչիով և գազարով:

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*