Տավարի մսով ապուր` սպանախով

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Լանչ
Ավելացվել է
125 գրամ
Տավարի միս
200 գրամ
Սպանախ
25 գրամ
Սոխ
18 գրամ
Յուղ
15 գրամ
Ընկույզ
20 գրամ
Բրինձ
0 Ճաշակի
Ալյուր
0 Ճաշակի
Աղ
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
Տավարի մսով ապուր` սպանախով
  1. Տավարի մսով արգանակ պատրաստել և քամել: Միսը ոսկորներից առանձնացնել և կտորներով կտրատել:
  2. Տաք արգանակի մեջ լցնել բրինձ, սոխեռած, աղ, պղպեղ և եփել թույլ կրակի վրա:
  3. Բրինձը եփվելուց 15 րոպե առաջ ավելացնել մեծ-մեծ կտրատած սպանախ, արգանակի մեջ լուծված ալյուր և եփել:
  4. Ապուրը մատուցելիս համեմել ծեծած ընկույզով: Կտրատած միսը մատուցել առանձին:

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*