Տնական գլինտվեյն

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
1 պտղունց
Մշկընկույզ
1/2 բաժակ
Շաքարավազ
6 հատ
Մեխակ
2 փայտիկ
Դարչին
1/2 հատ
Կիտրոն
2 հատ
Նարինջ
750 մգ
Գինի (կարմիր)
Տնական գլինտվեյն
  1. Կեղևազրկել նարինջը և կիտրոնը։ Կաթսայի մեջ խառնել շաքարավազն ու կարմիր գինին: Ավելացնել դարչինը, մեխակը, կիտրոնի կեղևը, նարինջների և կիտրոնի հյութն ու մշկընկույզը:
  2. Եփել կրակի , վրա, չթողնելով, որ հեղուկը եռա, փակել կաթսան կափարիչով և թողնել գինին հանգստանա 30 րոպե, որպեսզի համեմունքների համերը խառնվեն:
  3. Քամել հեղուկը մարլյայի միջով և գլինտվեյնը պատրաստ է: Մատուցել գլինտվեյնը տաք վիճակում։

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*