Տնական հալվա

Բարդությունը
Հեշտ
Սնվելու կուրս
Դեսերտ
Ավելացվել է
6 բաժակ
Ալյուր
1/2 բաժակ
Յուղ
1 բաժակ
Մեղր
Տնական հալվա
  1. Ալյուրը լցնել տապակի մեջ, ավելացնել հալած յուղը։ Անընդհատ խառնելով բովել մինչև զանգվածը դեղնավուն երանգ ստանալ: Ավելացնել մեղրը և բովել ևս 5 րոպե։ Այնուհետև տաք զանգվածը լցնել ափսեյի մեջ, հարթեցնել և բաժանել քառակուսիների:

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*