Տորթ « Աննա Պավլովա»

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
Տորթ « Աննա Պավլովա»

Այս համեղ և գեղեցիկ քաղցրավենիքը պատրաստվել է նախորդ դարասկզբին՝ ի պատիվ բալետի լեգենդար ռուս պարուհի Աննա Պավլովայի:

Կարելի է օգտագործել մորի, ազնվամորի, հապալաս, ելակ, մոշ, հաղարջ, մանգո, կիվի, արքայախնձոր, բանան, և այլն:

  1. Սպիտակուցը լավ հարել, ավելացնել շաքարավազը, շարունակել հարել, ավելացնել քացախը և օսլան, կրկին հարել: Ջեռոցը տաքացնել 150 աստիճան: Բեզեն զգուշությամբ տեղավորել յուղաթղթի վրա գդալով ձևավորելով։ Եփել 40-50 րոպե:
  2. Անջատելուց հետո թողնել սառչի ջեռոցի մեջ, միայն ամբողջովին սառչելուց հետո հանել ջեռոցից:
  3. Կրեմի համար լավ հարել սերուցքը, ավելացնել շաքարի փոշին և վանիլի էքստրակտը, կրկին լավ հարել:
  4. Մրգերը կտրատել հատապտուղների չափով: Կարելի է օգտագործել մորի, ազնվամորի, հապալաս, ելակ, մոշ, հաղարջ, մանգո, կիվի, արքայախնձոր, բանան, և այլն:
  5. Սառած բեզեի վրա լցնել հարած սերուցքը, զարդարել մրգերով և անմիջապես մատուցել:

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*