Տորթ «Սկյուռիկ»

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Դեսերտ
Ավելացվել է
6 հատ
Ձու
2 բաժակ
Շաքարավազ
1 թեյի գդալ
Սոդա
1 տուփ
Վանիլին
450 գրամ
Կարագ
2 բաժակ
Ալյուր
1 բաժակ
Ընկույզ
1 տուփ
Խտացրած կաթ
Տորթ «Սկյուռիկ»

Ալյուրը օգտագործել 2-2,5 բաժակ։

Խտացրած կաթը անպայման եփել։

  1. Ձվերը հարել, ավելացնել շաքարավազ, սոդա, վանիլ, 250 գրամ փափկացրած կարագ:
  2. Ապա ավելացնել ալյուրը, խառնել գդալով, ավելացնել մանր կտրտած ընկույզ, նորից խառնել, լցնել ջեռոցի կլոր, յուղած տապակի մեջ, թխել:
  3. Հանել, թողնել սառի, բաժանել 2 մասի: Շերտերի միջից փշրանքներ առանձնացնել, ապա շերտերը միացնել կրեմով, տորթն ամբողջությամբ պատել սկզբում կրեմով, ապա՝ փշրանքներով:
  4. Կրեմի համար 200 գրամ փափկացրած կարագը հարել, քիչ-քիչ ավելացնել 1 բանկա եփած խտացրած կաթ:

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*