Փքաբլիթներ առանց կրեմի

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Նախաճաշ
Ավելացվել է
400 գրամ
Ալյուր
3 հատ
Ձու
1 տուփ
Խտացրած կաթ
1/2 լիտր
Բուսայուղ
1 պտղունց
Աղ
1 տուփ
Փխրեցուցիչ
1 տուփ
Վանիլին
Փքաբլիթներ առանց կրեմի
  1. Ձուն հարել, ավելացնել խտացրած կաթը և շարունակել լավ հարել։ Ապա ավելացնել ալյուրը, փխրեցուցիչը, վանիլինը և աղը։ Ստանալ փափուկ, ձեռքերին չկպչող խմոր։
  2. Խմորը բացել1 սմ հաստությամբ։ Վերցնել մեծ և փոքր բաժակներ և խմորից կտրատել փքաբլիթներ։ Ստացվում է մոտ 30 հատ։ Բուսայուղը շատ լավ տաքացնել, և խմորիկները հերթով գցել և թողնել մինչև վարդագունելը։
  3. Բուսայուղից հանել,դնել անձեռոցիկի վրա, ավելորդ յուղից ազատվոլու համար: Թողնել սառչի և վրան շաղ տալ շաքարի փոշի։ Կարելի է վրան լցնել նաև հալած շոկոլադ:

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*