Բուժենինա

Բարդությունը
Բարդ
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
2 կգ
Խոզի միս
1 հատ
Սխտոր
3 հատ
Դափնու տերև
0 Ճաշակի
Պղպեղ (սև)
0 Ճաշակի
Ծիտրոն
0 Ճաշակի
Համեմի աղացած սերմ
0 Ճաշակի
Մանանեխ
0 Ճաշակի
Քիմիոն
1 հատ
Գազար
0 Ճաշակի
Պղպեղ (կարմիր)
0 Ճաշակի
Պղպեղ (հատիկ)
0 Ճաշակի
Աղ
Բուժենինա
  1. Վերցնել խոզի փափկամիս՝ յուղի շերտերով: Միսը դնել կաթսայի մեջ, լցնել այնքան ջուր, որ միսը 2 մատ ծածկվի: Հասցնել եռման աստիճանի, քափը հանել, լցնել այնքան աղ, որ ջուրը տեղը տեղին աղի ստացվի։
  2. Ավելացնել 1 հատ մեծ գլուխ չմաքրած, բայց լավ լվացած սխտոր, դափնու տերև, հատիկ սև պղպեղ, հատիկ հոտավետ պղպեղ, չոր կամ թարմ ծիտրոն, գազար:
  3. Ծածկել կաթսայի բերանը և ցածր կրակով եփել մոտ 3 ժամ: Անջատել, թողնել, որ սառչի հենց իր արգանակի մեջ:
  4. Հանել արգանակից, զգուշորեն չորացնել, քանի որ եփվելուց հետո միսը շատ նուրբ է լինում, պատել ձեր նախընտրած համեմունքներով( մանանեխ, քիմիոն, սև պղպեղ, կարմիր պղպեղ, համեմի աղացած սերմ):
  5. Պատել փայլաթիթեղով, թողնել սառնարանում 12 ժամ:
  6. Կտրատել և մատուցել:

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Добавить комментарий

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*