Բլղուրով և չրերով լցոնած հավ

No votes yet.
Please wait...
Նախապատրաստում
30 րոպե
Պատրաստում
180 րոպե
Բարդություն
Բարդ
Չափաբաժինը
4 անձի
Օրաբաժին
Ընթրիք
Ամսաթիվ
100 գրամ
Կոնյակ
100 գրամ
Կարագ
100 գրամ
Չամիչ
100 գրամ
Սալորաչիր (սև)
100 գրամ
Ծիրանաչիր
500 գրամ
Բլղուր
1 լիտր
Սերուցք (38%)
1 հատ
Հավ
50 գրամ
Շաքարավազ
1 ճ.գ
Քիմիոն
1 ճ.գ
Դարչին
1 ճ.գ
Կարմիր պղպեղ
0 Ճաշակի
Աղ
Բլղուրով և չրերով լցոնած հավ

Այս բաղադրատոմսով կարող եք պատրաստել Ձեր ամանորյա սեղանի զարդը

Բաղադրիչներ

  • 1 հատ հավ
  • 1լ. սերուցք
  • 500գր. բլղուր
  • 100գր. ծիրանաչիր
  • 100գր սալորաչիր
  • 100գր չամիչ
  • 100 գր. կարագ
  • 100 գր. կոնյակ
  • 50 գր. շաքարավազ
  • 1ճ.գդ. քիմիոն
  • 1ճ.գդ. դարչին
  • 1ճ.գդ. կարմիր պղպեղ
  • Աղ

 

 

Պատրաստման եղանակը

Դարչինը, քիմիոնը, աղը և պղպեղը ավելացնել սերուցքին։

Հավը տեղադրել տապակի մեջ, սերուցքով սոուսը լցնել վրան։

Բլղուրով և չրերով լցոնած հավ

Թավան տաքացնել, դնել կարագը, ավելացնել բլղուրը, չամիչը, ծիրանաչիրը և սալորաչիրը։ Միջին կրակի վրա 3 րոպե տապակել։

Ավելացնել կոնյակը, շաքարավազը և ջուր։ Եփել այնքան, մինչև հեղուկն ամբողջությամբ քաշվի։

Բլղուրով և չրերով լցոնած հավ

Բլղուրով և չրերով լցոնած հավ

Բլղուրով և չրերով լցոնած հավ

Ստացված զանգվածով լցոնել հավը և դնել ջեռոցը։

Եփել հավը 180° ջերմաստիճանում 2,5 ժամ, այնուհետև հանել հավը, եփվելու ընթացքում առաջացած հյութը լցնել ամբողջ հավի վրա, ջերմաստիճանը բարձրացնել 200° և եփել ևս 30 րոպե։

Այցելեք մեր կայք և ծանոթացեք բոլոր բաղադրատոմսերին։ Բարի ախորժակ

  1. Դարչինը, քիմիոնը, աղը և պղպեղը ավելացնել սերուցքին։
  2. Հավը տեղադրել տապակի մեջ, սերուցքով սոուսը լցնել վրան։
  3. Թավան տաքացնել, դնել կարագը, ավելացնել բլղուրը, չամիչը, ծիրանաչիրը և սալորաչիրը։ Միջին կրակի վրա 3 րոպե տապակել։
  4. Ավելացնել կոնյակը, շաքարավազը և ջուր։ Եփել այնքան, մինչև հեղուկն ամբողջությամբ քաշվի։
  5. Ստացված զանգվածով լցոնել հավը և դնել ջեռոցը։
  6. Եփել հավը 180° ջերմաստիճանում 2,5 ժամ, այնուհետև հանել հավը, եփվելու ընթացքում առաջացած հյութը լցնել ամբողջ հավի վրա, ջերմաստիճանը բարձրացնել 200° և եփել ևս 30 րոպե։

Դեռևս ոչ ոք չի մեկնաբանել, թողեք առաջին մեկնաբանությունը

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*