Մեղրով թխվածք

Բարդությունը
Միջին
Սնվելու կուրս
Ընթրիք
Ավելացվել է
125 գրամ
Մեղր
35 գրամ
Կարագ
125 գրամ
Շաքարավազ
9 գրամ
Սոդա
150 գրամ
Կիտրոնի հյութ
2 հատ
Ձու
150 գրամ
Ալյուր
230 գրամ
Սերուցք (38%)
150 գրամ
Շաքարի փոշի
100 գրամ
Թթվասեր
Մեղրով թխվածք
  1. Իրար խառնել խմորի համար նախատեսված բաղադրիչները և այդ զանգվածը դնել ջրով լի ամանի մեջ մինչև որ մեղրը լավ հալվի: Հետո նորից լավ խառնել:
  2. Ստացված զանգվածը դնել սառնարան 8 ժամ:
  3. Հետո հանել սառնարանից ու մի քանի մասի բաժանել ու եփել ջեռոցում 180 աստիճանի տակ։
  4. Իրար խառնել կրեմի համար նախատեսված բաղադրիչները, լավ հարել:
  5. Կրեմը քսել խմորի շերտերի վրա և դնել սառնարան 5 ժամ:

Մեկնաբանություն չկա, արտահայտեք Ձեր կարծիքը, մեկնաբանե՛ք առաջինը!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*